DC magnetron sputtering strømforsyning

Vores Huyssensputtering strømforsyningvedtager avanceret PWM-pulsbreddemodulationsteknologi, bruger importeret IGBT eller MOSFET som strømskiftenheder og har egenskaberne lille størrelse, let vægt, fuld funktion, stabil og pålidelig ydeevne og en streng og perfekt produktionsproces.

Vores serie afStrømforsyningprodukter vedtager avanceret DSP-kontrolsystem, som fuldt ud garanterer repeterbarheden af ​​belægningsprocessen og har funktionerne til at undertrykke lysbueudladning og kortslutningsmodstand for målet og har fremragende belastningstilpasningsevne, hvilket ikke kun sikrer stabiliteten af ​​måloverfladen rengøringsprocessen, men forbedrer også måloverfladerengøringshastigheden;Hovedparametrene kan løbende justeres i et stort område;Praktisk vedligeholdelse og høj pålidelighed;PLC-interface og RS485-interface udvider funktioner for at lette automatisk styring.

De vigtigste egenskaber er som følger:

1. Brug avanceret nuværende tilstandskifte strømforsyningteknologi til at reducere output energilagringselementer.Samtidig forbedrer det hastigheden for at undertrykke gnistdannelse og genstart og har mere åbenlyse fordele i aluminiummålbelægning.

2. Konstant strøm/konstant strømtilstand er tilgængelig.Sammenlignet med den traditionelle konstantstrømstilstand, konstanteffekttilstanden, kan den sikre repeterbarheden af ​​belægningsprocessen.

3. Det har ideelle karakteristika for stejle spændingsfald og kan automatisk identificere falsk tænding, det opfylder fuldt ud kontinuiteten i magnetronforstøvningsprocessen.

4. God katodeforstøvning, pålidelig sputtering af forskellige metal- eller ikke-metalmål.

5. Manuel kontrol/analog grænsefladekontrol kan vælges, og RS485 kommunikationsgrænseflade kan vælges.

6. DenDC magnetron sputtering strømforsyninger specielt tilpasset til eksperimentelt vakuumudstyr, hvilket er i forhold til produktionsudstyret, det vil reducere strømvolumen og omkostningerne for kunderne

7. Mikroslukning af anden lysbue kan fuldstændig eliminere fænomenet med defekte produkter forårsaget af antændelse.

Hvis du leder efter sputtering strømforsyning, er du velkommen til at kontakte os via WhatsApp eller e-mail.

spiste


Indlægstid: 31. oktober 2022